Πως να αναβαθμίσετε τις δεξιότητες σας από απόσταση


Η πανδημία του COVID-19 έφερε τον κόσμο σε μια ακινησία. Αυτή η κατάσταση περιλαμβάνει όσα παραδοσιακά συνθέτουν την επαγγελματική ανάπτυξη, με ακυρώσεις επαγγελματικών ταξιδιών, ακυρώσεις πτήσεων, και ακυρώσεις ή αναβολή διασκέψεων. Αυτή η χρονική περίοδος όμως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά ώστε να διατηρηθούν σε κατάσταση ετοιμότητας τα επαγγελματικά μας προσόντα για τη στιγμή που ο κόσμος επιστρέψει στην κανονικότητα του.

Διαδικτυακά σεμινάρια (Webinars) και εκπαιδεύσεις
Ακόμα και αν δεν είχετε προγραμματίσει να παρακολουθήσετε κάποιο επερχόμενο σεμινάριο, η πληθώρα των δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων που παρουσιάζουν ταλαντούχοι και επώνυμοι επαγγελματίες αξίζουν την προσοχή σας. Κάτι άλλο που σας προτείνουμε επίσης, είναι τα διαδικτυακά μαθήματα. Αυτή τη στιγμή, Η ManpowerGroup σε συνεργασία με την Skillsoft προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση 60 ημερών στην πλατφόρμα Percipio, για όσους ενδιαφέρονται για διαδικτυακές εκπαιδεύσεις.

Ακούστε διαδικτυακές εκπομπές
Μέσα από τις διαδικτυακές εκπομπές μπορείτε να ακούσετε συγγραφείς που μιλούν για τα βιβλία τους, ερευνητές που αναλύουν τις ανακαλύψεις τους, αλλά και ειδικούς που μιλούν για τεχνικές βελτίωσης σε κάθε επαγγελματικό πεδίο. Ψάξτε στο Google Play ή στο iTunes της Apple για θέματα που σας ενδιαφέρουν!

Δικτυωθείτε μέσω του διαδικτύου
Μέσω του διαδικτύου έχεις τη δυνατότητα να «συναντήσεις» ανθρώπους από όλη τη χώρα και το κόσμο. Προσεγγίστε μέντορες και συναδέλφους για να ρωτήσετε απορίες που πιθανόν να έχετε. Αλτήστε γνώση από έμπειρους επαγγελματίες και αναπτύξτε παράλληλα τις ικανότητες σας στις δημόσιες σχέσεις.

Ξαναδιαβάστε κλασικά βιβλία επιχειρηματικότητας
Αν δεν θέλετε να επισκεφτείτε κάποια βιβλιοθήκη ή βιβλιοπωλείο, μπορείτε να παραγγείλετε καινούργια βιβλία επιχειρηματικότητας διαδικτυακά. Επίσης έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης στις διαδικτυακές εκδόσεις τους (ebooks). Ακόμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρόνο σας για να ολοκληρώσεις παλαιότερα επαγγελματικά βιβλία που έχετε στα ράφια σας. Σκεφτέιτε όσα έχετε μάθει στο παρελθόν και εάν τα ακολουθείτε στην καθημερινότητα σας.