Εργαστείτε μαζί μας

Σταδιοδρομία στην ManpowerGroup


Ο όμιλος ManpowerGroup πιστεύει και υλοποιεί με πράξη τις εταιρικές ακόλουθες αξίες του:

Νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους και αναγνωρίζουμε το ρόλο της εργασίας στη ζωή τους. Στην επιτυχία μας συμβάλλουν όλοι: οι εργαζόμενοί μας, οι πελάτες μας, οι συνεργάτες μας.

Μοιραζόμαστε μαζί σας, τη γνώση μας, την εξειδίκευσή μας και τους πόρους μας, ώστε όλοι να κατανοήσουμε το σήμερα και να κινηθούμε με επιτυχία στο αύριο.

Είμαστε ηγετική δύναμη στον κόσμο της εργασίας. Τολμάμε να είμαστε καινοτόμοι, πρωτοπόροι και να αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους δράσης.

Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας. Στοχεύουμε στη συνεργασία με τους πλέον δυναμικούς και ικανούς επαγγελματίες με βαθιά γνώση του κλάδου εξειδίκευσής τους και με αμείωτο ενθουσιασμό για παραγόμενο έργο που οδηγεί σε αποτελέσματα και προοπτικές για τους ίδιους και για την εταιρεία. Οι άνθρωποι μας έρχονται σε επαφή καθημερινά με τις ανάγκες των εργοδοτών καθώς και με τους υποψηφίους προκειμένου να τις συνταιριάξουν.

Αν φιλοδοξείτε να γίνετε μέρος της ομάδας μας, ο Όμιλος ManpowerGroup προσφέρει ευκαιρίες για εσάς. Μπορείτε να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας και να επισυνάψετε το βιογραφικό σας

  • Άνθρωποι
  • Γνώση
  • Καινοτομία